Utreçt Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Utrecht është qyteti i katërt më i madhë në Holandë. Poashtu është edhe shtëpia e Kopshteve Botanike. Në këto kopshte mund të gjenden disa lloje të bimëve dhe luleve që lulëzojnë gjatë gjithë vitit. Lulet e misrit në ngjyrë të verdhë e të purpirtë janë të zakonshme së bashku me salviat e kuqe dhe blu. Koreopsis, gerberat dhe margaritarët jaë ndër lulet e preferuara të banorëve.
Bukuri Pa Ndjenja
USD 76.36

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Besnike
USD 78.77

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Seksi
USD 116.55

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 78.77

Besnikëri

24 Trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 56.26

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Shpresë
USD 56.26

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 76.36

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Lartësi
USD 78.77

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Buzëqeshëse
USD 56.26

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 105.56

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Entuziaste
USD 56.26

Entuziaste

Trëndafila

Të Dua Ende
USD 56.26

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 56.26

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Bukuri madhështore
USD 56.26

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 56.26

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 105.56

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Vetmi
USD 78.77

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Gjithnjë besnike
USD 76.36

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top