Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Hong Kong. Ne dërgojmë lule me dorë në Hong Kong dhe 7 qytete, në Hong Kong

Në Hong Kong lulet shpesh përdoren për ti shprehur ndnjenjat, por asnjëherë mos dhuro dhurata me lule ngjyrë të bardhë ose të kuqe. Lulet e bardha simbolizojnë të zinë dhe pikëllimin, ndërsa lulet e kuqe simbolizojnë gjakun. Konsiderohet sjellje shumë e keqe nëse dhuron lule me ngjyrat e lartëpërmendura, por konsiderohet sjellje poashtu e keqe nëse nuk sjell fare lule në shtëpinë e mikpritësit. Lulja kombëtare e Hong Kongut është bauhinia pesë fletëshe, një orkide e këndshme me ngjyrë të bardhë e cila mund të gjendet gjithkund në Hong Kong. Shpesh nënave ju ipen lule në shenjë dashurie dhe respekti. Festivali i luleve në Hong Kong pritet me padurim të madh çdo vit dhe kjo tregon se lulet luajnë një rol të madh në jetën e tyre. Vizitorët mund ti vështrojnë disa nga lule orkidetë më të dashura të ishullit, chrysanthemums-ët, të ujdisura në mënyrë perfekte.

Buqeta të Popullarizuara në Hong Kong


Të Përkas Ty

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

   
Festim

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Pavdekshmëri

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Magjepsëse

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

   
Dëshirë

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Bukuri Pa Ndjenja

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

E re

E re

Zambakë dhe trëndafila

   
Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Ego

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Urime

Urime

Trëndafila dhe orkide

   
Pranim

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Admirim i Fshehtë

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Mendime Qiellore

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

   
E këndshme

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Meritë

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Dashuri e Pastër

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

   

Ofertë Speciale: Buzëqeshëse

Trëndafilat e kuq nuk janë vetëm për Ditën e Shën Valentinit, por janë dhurata përfekte edhe për raste tjera. Trëndafilat me ngjyrë të kuqe gjithmonë janë vlerësuar me të madhe në shumë kultura, dhe kjo gjë vazhdon akoma edhe sot. Dërgesa të shpejta janë në dispozicon në ...Other City..., Hong Kong (香港), Juen Long Kau Hui (元朗墟), Kovlun (九龍), Tsuen Van (荃灣區) dhe qytete tjera, dhe mos harroni të shtoni një vazo për ti dhënë buqetës një bukuri shtesë. Trëndafilat e kuq mund të përdoren për të shprehur ndnjenja të ndryshme, prej asaj më pasionante ‘Të Dua’, e deri tek më e thjeshta ‘Mendoj për Ty’. Që sot i dhuro dashurisë suaj të vërtetë një buqetë të këndshme të trëndafilave të kuq dhe i trego se sa vlen ajo për ju.
Informacion