Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Hong Kong. Ne dërgojmë lule me dorë në Hong Kong dhe 6 qytete, në Hong Kong

Në Hong Kong lulet shpesh përdoren për ti shprehur ndnjenjat, por asnjëherë mos dhuro dhurata me lule ngjyrë të bardhë ose të kuqe. Lulet e bardha simbolizojnë të zinë dhe pikëllimin, ndërsa lulet e kuqe simbolizojnë gjakun. Konsiderohet sjellje shumë e keqe nëse dhuron lule me ngjyrat e lartëpërmendura, por konsiderohet sjellje poashtu e keqe nëse nuk sjell fare lule në shtëpinë e mikpritësit. Lulja kombëtare e Hong Kongut është bauhinia pesë fletëshe, një orkide e këndshme me ngjyrë të bardhë e cila mund të gjendet gjithkund në Hong Kong. Shpesh nënave ju ipen lule në shenjë dashurie dhe respekti. Festivali i luleve në Hong Kong pritet me padurim të madh çdo vit dhe kjo tregon se lulet luajnë një rol të madh në jetën e tyre. Vizitorët mund ti vështrojnë disa nga lule orkidetë më të dashura të ishullit, chrysanthemums-ët, të ujdisura në mënyrë perfekte.

Buqeta të Popullarizuara në Hong Kong


Urtësi

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Përulësi

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Bukuri madhështore

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Elegancë

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

    
Bashkim

Bashkim

24 trëndafila

Vdes për ty

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Festim

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

    
Mendime Qiellore

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Më Duaj Më Tepër

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Bukuri Shpirtërore

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

    
Shije e Mirë

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Humor

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Magjepsëse

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Rehati

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

    

Ofertë Speciale: Buzëqeshëse

Trëndafilat e kuq nuk janë vetëm për Ditën e Shën Valentinit, por janë dhurata përfekte edhe për raste tjera. Trëndafilat me ngjyrë të kuqe gjithmonë janë vlerësuar me të madhe në shumë kultura, dhe kjo gjë vazhdon akoma edhe sot. Dërgesa të shpejta janë në dispozicon në Hong Kong (香港)   Juen Long Kau Hui (元朗墟)   Kovlun (九龍)   Sok Kwu Wan (索罟灣)   Tsuen Van (荃灣區) dhe qytete tjera, dhe mos harroni të shtoni një vazo për ti dhënë buqetës një bukuri shtesë. Trëndafilat e kuq mund të përdoren për të shprehur ndnjenja të ndryshme, prej asaj më pasionante ‘Të Dua’, e deri tek më e thjeshta ‘Mendoj për Ty’. Që sot i dhuro dashurisë suaj të vërtetë një buqetë të këndshme të trëndafilave të kuq dhe i trego se sa vlen ajo për ju.
Informacion