Hong Kong Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Hong Kongu është një qytet i gjallë portual i njohur edhe si “Porti Aromatik”. Edhe pse bambuja e fatit është një bimë popullore poashtu janë edhe disa lloje të luleve. Dorëzonjëzat dhe jaseminët në formë ylli shiten shpesh së bashku me zambakët dhe orkidetë. Krizantemat dhe karanfilat poashtu shpesh rriten, së bashku me disa lloje të trëndafilave anglez.
Të Përkas Ty
USD 129.36

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 149.14

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 106.53

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 106.53

Entuziaste

Trëndafila

Përkryerje
USD 149.14

Përkryerje

24 Trëndafila

Festim
USD 179.58

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 106.53

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Pavdekshmëri
USD 106.53

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 179.58

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 179.58

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Bukuri Pa Ndjenja
USD 129.36

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Gjithnjë besnike
USD 129.36

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 179.58

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Besnike
USD 149.14

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Paqe
USD 106.53

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 179.58

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Hare e ardhshme
USD 106.53

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Elegante
USD 91.31

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top