Juen Long Kau Hui Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Në Yuen Long Kau Hui shihen shumë lloje të luleve të egra gjatë periudhës së pranverës. Margaritarët dhe karanfilat shine duke lulëzuar nëpër kodrina. Poashtu mund të gjenden edhe orkide aromatik si dhe zambakë të cilët mbushin ajrin nëpër dyqane. Zambakët e ujit me aromë të këndshme poashtu mund të gjenden nëpër qytet, së bashku me gladiolat dhe krizantemat.
Të Përkas Ty
USD 129.52

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 106.67

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

E re
USD 106.67

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 149.33

Përkryerje

24 Trëndafila

Unitet
USD 129.52

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Festim
USD 179.81

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 106.67

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Pavdekshmëri
USD 106.67

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 179.81

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 179.81

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Bukuri Pa Ndjenja
USD 129.52

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

E re
USD 106.67

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 175.24

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 106.67

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Ego
USD 106.67

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 149.33

Urime

Trëndafila dhe orkide

Dashuria e përgjegjshme
USD 106.67

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Pranim
USD 106.67

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Top