Kovlun Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kowloon është një lagje urbane e Hong Kongut. Poashtu është edhe shtëpia e parkut Kowloon me kopshtet e veta të mahnitshme. Disa lloje të trëndafilave rriten në këto kopshte së bashku me orkidetë ekzotike dhe jaseminët aromatik në formë ylli. Zambakët dhe krizantemat janë të zakonshme, së bashku me gladiolat e gjata e të verdha. Në disa porta shtëpishë mund të gjenden edhe vazo me kumak.
Zonjë e Bukur
USD 77.27

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 108.18

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 88.86

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rehati
USD 123.64

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Bukuri Shpirtërore
USD 123.64

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Respekt
USD 108.18

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 88.86

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Joshje Sekrete
USD 88.86

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Paç Fat
USD 77.27

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 123.64

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Shpërblim Për Mirësi
USD 139.09

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Origjinale
USD 108.18

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Unitet
USD 88.86

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Lavdi
USD 77.27

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

E përjetshme
USD 77.27

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO
Karakter
USD 139.09

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Pranim
USD 77.27

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Optimizëm
USD 77.27

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top