Sok Kwu Wan Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Sok Kwu Wan os Gjiri i Piknikut është shtëpia e disa tempujve. Kjo do të thotë se këtu mund të shihen disa lloje të luleve të verdha. Zhardhoku poashtu është një lule popullore ndër banorë. Tulipanët, krokusët dhe zambakët importohen nga Holanda. Trëndafilat janë poashtu të preferuara, së bashku me zambakët e ujit dhe orkidetë.
Hutim
USD 178.62

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Të Përkas Ty
USD 128.67

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 105.96

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 105.96

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Krenare
USD 90.82

Krenare

12 Trëndafila

Dëshirë
USD 178.62

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 148.35

Përkryerje

24 Trëndafila

Festim
USD 178.62

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 105.96

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 178.62

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 105.96

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 178.62

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 178.62

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Kujtime Të Hirshme
USD 105.96

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Bukuri Pa Ndjenja
USD 128.67

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Magjepsje
USD 105.96

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

E re
USD 105.96

E re

Zambakë dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 105.96

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Top