Budapest Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Në Budapest mund të gjendet sheshi Szabadsag me shumë lule të bukura. Nën pemët plotë hije vizitorët mund të gjejnë margaritarë, karanfila dhe kumak. Në qytet rriten edhe disa lloje të trëndafilave. Zambakët e gjatë dhe salviate kuqe janë poashtu lule popullore në këtë kryeqytet.
Qejf
USD 139.96

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Shëndet i Mirë
USD 100.94

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 139.96

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 139.96

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Fyerje
USD 139.96

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Përqafime
USD 100.94

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 80.75

Imagjinatë

12 Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 100.94

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Forcë
USD 100.94

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 139.96

Serenatë

Orkid

Hare e ardhshme
USD 80.75

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 80.75

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Ego
USD 80.75

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Puthje
USD 113.05

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Optimizëm
USD 87.48

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri Pa Ndjenja
USD 100.94

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Jetë e Lumtur
USD 100.94

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Luks
USD 80.75

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top