Debreken Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Debrecen është një ndër qytetet më të vjetra të Hungarisë i themeluar më 1235. I gjendur mes rrafshinave mund të gjenden karanfilat e vegjël, margaritarët dhe shporizat gjatë periudhës së pranverës e verës. Trëndafilat janë poashtu të njohura, së bashku me tulipanët dhe zambakët. Rrafshinat janë shtëpia edhe e salviave tl kuqe e blu.
Bukuri e Ndjeshme
USD 64.01

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Modesti
USD 64.01

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 64.01

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Qejf
USD 102.42

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Bashkim
USD 89.62

Bashkim

24 trëndafila

Paç Fat
USD 64.01

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 64.01

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Flirtim
USD 64.01

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Jetë e Lumtur
USD 73.61

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 64.01

Krenare

12 Trëndafila

Hutim
USD 102.42

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

E re
USD 64.01

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 102.42

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Shije e Mirë
USD 102.42

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Lartësi
USD 89.62

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 102.42

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Fillimi i Miqësisë
USD 89.62

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Delikate
USD 64.01

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top