Congratulations


Elegancë
USD 90.85

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Optimizëm
USD 98.43

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Përqafime
USD 113.57

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 90.85

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Durim
USD 90.85

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Shpërblim Për Mirësi
USD 163.54

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 127.20

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Frymëzim
USD 157.48

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 90.85

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 90.85

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Elegante
USD 98.43

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dëshirë
USD 157.48

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 127.20

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 90.85

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Lartësi
USD 127.20

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 90.85

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 90.85

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Strehim
USD 157.48

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 90.85

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 90.85

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Kënaqësi
USD 157.48

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 90.85

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Tërheqje
USD 157.48

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuria e Gruas
USD 90.85

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top