Miskolc Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Miskolc është një qytet industrial me shumë lloje të bimëve dhe luleve. Krokusi hungarez rritet me shumicë në Parkun Nacional. Manushaqet e pyllit dhe kulpërat alpine rriten në këto zona. Poashtu gjenden edhe rreth 200 lloje të bimëve dhe luleve vendase që rriten në park afër pistave të skijimit.
Fisnikëri
USD 73.76

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Kapem Pas Teje
USD 64.14

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri e Shenjtë
USD 102.63

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 64.14

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Unitet
USD 73.76

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Flirtim
USD 64.14

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Dashuri Për Natyrën
USD 89.80

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Hutim
USD 102.63

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Serenatë
USD 102.63

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 89.80

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 102.63

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Më Duaj Më Tepër
USD 64.14

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 73.76

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Përkryerje
USD 89.80

Përkryerje

24 Trëndafila

Puthje
USD 89.80

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Magjepsje
USD 64.14

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

E dhimbsur
USD 64.14

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Virtyt
USD 64.14

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Top