Peks Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Pecs është gjetur nga Kroacia dhe është shtëpia e disa kopshteve. Krokusët hungarez dhe manushaqet e purpurta mund të gjenden duke lulëzuar në pranverë. Trëndafilat e egër janë një pamje e zakonshme jashtë qytetit, ndërsa varietete e kultivuara mund të shihen kudo nëpër kopshtet e qytetit. Lloje të tjera lulesh të njohura në këtë qytet janë karanfilat, margaritarët e verës dhe verbenat.
Nënshtrim
USD 101.14

Nënshtrim

24 Trëndafila

E shijshme
USD 88.49

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Hare e ardhshme
USD 63.21

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 63.21

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Shije e Mirë
USD 101.14

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Magjepsje
USD 63.21

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 101.14

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Mirënjohje
USD 63.21

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Gazmore
USD 63.21

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 63.21

Entuziaste

Trëndafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 63.21

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Qejf
USD 101.14

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 63.21

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Melodioze
USD 88.49

Melodioze

24 Trëndafila

Falënderim
USD 101.14

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Përulësi e Këndshme
USD 63.21

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Shpresë
USD 63.21

Shpresë

Gerbera

Elegancë
USD 63.21

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Top