Szeged Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Szeged është qyteti i tretë më i madh i Hungarisë. Poashtu është shtëpia e rreth 200 llojeve të bimëve vendase hungareze. Këtu mund të gjenden zambakët së bashku me kopshtet e bukura me trëndafila. Orkidetë si dhe lulet e tjera delikate mund të gjenden nëpër sera. Në sera rriten edhe disa lloje të kaktusëve lulëzues.
Thashethemëse
USD 148.97

Thashethemëse

72 Trëndafila

Mashtrim
USD 82.76

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Entuziaste
USD 82.76

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
Qejf
USD 143.45

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Dashuri Besuese
USD 143.45

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Qejf
USD 143.45

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 103.45

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Forcë
USD 103.45

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Serenatë
USD 143.45

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 82.76

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Dëshirë
USD 143.45

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Bukuri e Ndjeshme
USD 82.76

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 115.86

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Shpresë
USD 82.76

Shpresë

Gerbera

Jetë e Lumtur
USD 103.45

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Luks
USD 82.76

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Shikim i Shpejtë
USD 143.45

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Mahnitëse
USD 148.97

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Szeged. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Szeged kohët e fundit : -