Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në India. Ne dërgojmë lule me dorë në Nju Dehli dhe 422 qytete, në India

Lulet gjithmonë kanë luajtur një rol të madh në kulturën indiane, dhe poashtu kanë rëndësi të veçantë në ekosistemin fragjil të Indisë. Lulet sikur jasemi, trëndafili dhe zambaku dhurohen si bekim për fat të mirë, ndërsa lulet me ngjyrë të kuqe, ngjyrë të bardhë dhe me ngjyrë ari përdoren gjatë ceremonive të gjata të martesës. Lulet poashtu përdoren gjatë ceremonive fetare si dhe për qëllime mjekësore. Lule Jasemi dhe lule Celioni çmohen shumë nga banorët e Indisë dhe përdoren për trajtimin e sëmundjeve të ndryshme, ndërsa zambaku figuron dukshëm nëpër ceremonitë religjioze të hindusve. Zambaku gjithashtu dhurohet gjatë festave për pastërtinë, bukurinë dhe jetës së përjetshme. Zambaku njëherit është edhe lulja kombëtare e Indisë dhe mund të shihet anekënd kryeqytetit indian, New Delhi. Gjatë muajve të pranverës, India gjallërohet nga Festivali i Luleve që mbahet në Sikkim, ku do të gjeni jo vetëm zambakun e bukur dhe lule jasemin, por edhe shumë lule tjera të bukura që rriten në tërë Indinë.

Buqeta të Popullarizuara në India

Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta:Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta


Luks

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Lartësi

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Ndjenja Të Ngrohta

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

    
Dashuri Besuese

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Mikpritje

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Paç Fat

Paç Fat

12 Trëndafila

Besnike

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

    
Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

Lavdi

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Qejf

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Mirënjohje

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

    
Plot Shkëlqim

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Urtësi

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Dhuromë Një Buzëqeshje

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Buzëqeshëse

Buzëqeshëse

Trëndafila

    

Ofertë Speciale: Joshëse

A keni ndonjë vajzë apo mbesë që sapo ka mbushur 16 vjet? Kjo buqetë e dashur është e qëlluar për çdo vajzë të re. 12 trëndafila të butë me ngjyrë të bardhë janë të renditura përreth një buqete me krafila të vegjël ngjyrë rozë, me rrënjë të freskëta dhe që premtojnë një lulëzim për një kohë të gjatë. Ky kombinim nuk është i njohur vetëm për vajzat e reja, por është jashtëzakonisht i mirë për tu dhuruar edhe për Ditën e Nënave, por edhe për Ditën e Gjysheve. Është i popullarizuar në këto qytete Bangalore (बैंगलोर)   Çenai (चेन्नई)   Delhi (दिल्ली)   Kalkuta (कलकत्ता)   Mumbai (मुम्बई) . Me këtë buqetë lulesh mund të porosisni edhe një vazo.
Informacion