Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në India. Ne dërgojmë lule me dorë në Nju Dehli dhe 422 qytete, në India

Lulet gjithmonë kanë luajtur një rol të madh në kulturën indiane, dhe poashtu kanë rëndësi të veçantë në ekosistemin fragjil të Indisë. Lulet sikur jasemi, trëndafili dhe zambaku dhurohen si bekim për fat të mirë, ndërsa lulet me ngjyrë të kuqe, ngjyrë të bardhë dhe me ngjyrë ari përdoren gjatë ceremonive të gjata të martesës. Lulet poashtu përdoren gjatë ceremonive fetare si dhe për qëllime mjekësore. Lule Jasemi dhe lule Celioni çmohen shumë nga banorët e Indisë dhe përdoren për trajtimin e sëmundjeve të ndryshme, ndërsa zambaku figuron dukshëm nëpër ceremonitë religjioze të hindusve. Zambaku gjithashtu dhurohet gjatë festave për pastërtinë, bukurinë dhe jetës së përjetshme. Zambaku njëherit është edhe lulja kombëtare e Indisë dhe mund të shihet anekënd kryeqytetit indian, New Delhi. Gjatë muajve të pranverës, India gjallërohet nga Festivali i Luleve që mbahet në Sikkim, ku do të gjeni jo vetëm zambakun e bukur dhe lule jasemin, por edhe shumë lule tjera të bukura që rriten në tërë Indinë.

Buqeta të Popullarizuara në India

Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta:Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta


Bukuri Tekanjoze

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Mashtrim

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Durim

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Forcë

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

    
Përshtypje Që Zgjat

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

E mrekullueshme

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Ashpërsi

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Bashkim

Bashkim

24 trëndafila

    
Plot Shkëlqim

Plot Shkëlqim

Trëndafila

E çmuar

E çmuar

Karafila , trëndafila

Luks

Luks

Trëndafila dhe zambakë

E hirshme

E hirshme

Karafila , trëndafila

    
Kapem Pas Teje

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Virtyt

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Urtësi

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Origjinale

Origjinale

12 Zambakë

    

Ofertë Speciale: Joshëse

A keni ndonjë vajzë apo mbesë që sapo ka mbushur 16 vjet? Kjo buqetë e dashur është e qëlluar për çdo vajzë të re. 12 trëndafila të butë me ngjyrë të bardhë janë të renditura përreth një buqete me krafila të vegjël ngjyrë rozë, me rrënjë të freskëta dhe që premtojnë një lulëzim për një kohë të gjatë. Ky kombinim nuk është i njohur vetëm për vajzat e reja, por është jashtëzakonisht i mirë për tu dhuruar edhe për Ditën e Nënave, por edhe për Ditën e Gjysheve. Është i popullarizuar në këto qytete Bangalore (बैंगलोर)   Çenai (चेन्नई)   Delhi (दिल्ली)   Kalkuta (कलकत्ता)   Mumbai (मुम्बई) . Me këtë buqetë lulesh mund të porosisni edhe një vazo.
Informacion