Çandausi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.92

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.39

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 152.39

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
E butë
USD 123.08

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Shpërblim Për Mirësi
USD 158.25

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Festim
USD 152.39

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 109.89

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Urtësi
USD 87.92

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Strehim
USD 152.39

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 87.92

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 87.92

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 109.89

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO