Çenai Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kur të ndodheni në Chennai do të shihni disa lloje të luleve. Disa prej tyre janë vendase e të tjerat të importuata përfshirë këtu edhe begoniat e manushaqet. Dorëzonjëzat dhe kalaveshët me jaseminë i ngjiten murinjëve, portave dhe drunjëve. Poashtu mund të gjenden edhe orkide e zambakë të cilët lulëzojnë rreth zonave fetare.
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 57.91

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

E mrekullueshme
USD 81.07

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Melodioze
USD 81.07

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 102.13

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 57.91

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 104.23

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 102.13

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Bukuri Tekanjoze
USD 57.91

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 57.91

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 73.70

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Jetë e Lumtur
USD 73.70

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Thashethemëse
USD 104.23

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 57.91

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Paqe
USD 57.91

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Humor
USD 73.70

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Ego
USD 57.91

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 73.70

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Optimizëm
USD 57.91

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top