Çhindvara Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.50

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 149.93

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 149.93

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Durim
USD 86.50

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Festim
USD 149.93

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Të Përkas Ty
USD 108.12

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 149.93

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Qëndrueshmëri
USD 108.12

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Pritshmëri
USD 86.50

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 121.10

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Vetmi
USD 121.10

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Thashethemëse
USD 155.70

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO