Açalpur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.39

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Qejf
USD 153.22

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 153.22

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 153.22

Nënshtrim

24 Trëndafila

Meritë
USD 110.49

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Kotësi
USD 123.75

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Festim
USD 153.22

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Përshtypje Që Zgjat
USD 153.22

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 88.39

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 88.39

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Strehim
USD 153.22

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 88.39

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO