Airoli Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.17

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.83

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 152.83

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 88.17

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 152.83

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Lartësi
USD 123.44

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 152.83

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Paç Fat
USD 80.82

Paç Fat

12 Trëndafila

Pritshmëri
USD 88.17

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 88.17

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dashuri e Shenjtë
USD 152.83

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Rini
USD 88.17

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO