Aizavl Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.33

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Fitore
USD 86.33

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 149.64

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 149.64

Nënshtrim

24 Trëndafila

E këndshme
USD 120.86

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Festim
USD 149.64

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 107.91

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Përjetësi
USD 120.86

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Strehim
USD 149.64

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 86.33

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 107.91

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Flirtim
USD 86.33

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO