Ajmer Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 85.76

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 148.65

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 148.65

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Luks
USD 85.76

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Festim
USD 148.65

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Misterioze
USD 107.20

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 85.76

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Të Përkas Ty
USD 107.20

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Magjepsje
USD 85.76

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Strehim
USD 148.65

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 85.76

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 85.76

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO