Akola Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.07

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 149.19

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 149.19

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
E hirshme
USD 86.07

E hirshme

Karafila , trëndafila

Festim
USD 149.19

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Strehim
USD 149.19

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 86.07

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Flirtim
USD 86.07

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dashuri e Shenjtë
USD 149.19

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 86.07

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Rrezikojmë
USD 86.07

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Qëndrueshmëri
USD 107.59

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO