Alvar Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.66

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.95

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 151.95

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 151.95

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Festim
USD 151.95

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Unitet
USD 109.58

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 87.66

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Strehim
USD 151.95

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 87.66

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 151.95

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Joshje Sekrete
USD 109.58

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Flirtim
USD 87.66

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO