Ambala Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 85.89

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 148.87

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 107.36

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 148.87

Nënshtrim

24 Trëndafila

Kotësi
USD 120.24

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

E hirshme
USD 85.89

E hirshme

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO
Ngasje
USD 148.87

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Shpresë
USD 85.89

Shpresë

Gerbera

Festim
USD 148.87

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 107.36

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 85.89

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Kujdesi Amënor
USD 120.24

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO