Anand Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.93

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Pavdekshmëri
USD 86.93

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 150.67

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 150.67

Nënshtrim

24 Trëndafila

Ashpërsi
USD 86.93

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Mikpritje
USD 121.70

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Festim
USD 150.67

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 86.93

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Përsosmëri
USD 86.93

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 150.67

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 86.93

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Flirtim
USD 86.93

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO