Ara Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.40

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Pavdekshmëri
USD 86.40

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 149.75

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 149.75

Nënshtrim

24 Trëndafila

Fisnike
USD 86.40

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Shikim i Shpejtë
USD 149.75

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 108.00

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Festim
USD 149.75

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Seksi
USD 151.19

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 120.95

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Strehim
USD 149.75

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 86.40

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO