Avadi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.68

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

E ëmbël
USD 87.68

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Frymëzim
USD 151.97

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.97

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 151.97

Nënshtrim

24 Trëndafila

Besnikëri
USD 122.75

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 109.60

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Festim
USD 151.97

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Shpërblim Për Mirësi
USD 157.82

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 109.60

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Strehim
USD 151.97

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 87.68

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO