Bahadurgarh Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.14

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Pajtim
USD 151.05

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.05

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 151.05

Nënshtrim

24 Trëndafila

Festim
USD 151.05

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Përulësi e Këndshme
USD 87.14

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO
Strehim
USD 151.05

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 87.14

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Respekt
USD 122.00

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 87.14

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dashuri e Shenjtë
USD 151.05

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Rrezikojmë
USD 87.14

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO