Bahraiç Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.69

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Elegante
USD 79.47

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 150.26

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 150.26

Nënshtrim

24 Trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 150.26

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Strehim
USD 150.26

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 150.26

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Pritshmëri
USD 86.69

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e mrekullueshme
USD 86.69

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Virtyt
USD 86.69

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Strehim
USD 150.26

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Gjithnjë besnike
USD 108.36

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO