Baidjabati Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.19

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 149.39

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 149.39

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 149.39

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Fisnike
USD 86.19

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Festim
USD 149.39

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 107.74

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Shenjtë
USD 149.39

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Strehim
USD 149.39

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 86.19

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Pranim Dashurie
USD 86.19

Pranim Dashurie

Trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 86.19

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO