Balasore Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.54

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Paqe
USD 88.54

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 153.47

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 153.47

Nënshtrim

24 Trëndafila

Pritshmëri
USD 88.54

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Shije e Mirë
USD 153.47

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 153.47

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Tërheqje
USD 153.47

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Mahnitëse
USD 159.37

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 123.95

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Strehim
USD 153.47

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 88.54

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO