Bangalore Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Në Bangalore gjendet Parku Cubbon. Shtëpia e rreth 6000 bimëve dhe drunjëve gjithmonë gjenden lule në lulëzim. Disa lule që rriten në park janë kanat e kuqe dhe të verdha. Zambakët e ujit shihen kudo nëpër pellgje. Vizitorët mund të shohin gulmoharët e kuq dhe lulet rozë të bimës kasia.
Kotësi
USD 81.09

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 57.92

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Përjetësi
USD 81.09

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Pafajësi
USD 102.16

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Joshje e Gjatë
USD 81.09

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

E çmuar
USD 89.52

E çmuar

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 73.72

Misterioze

12 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 81.09

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Urime
USD 81.09

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 81.09

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 57.92

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Respekt
USD 81.09

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 73.72

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Pajtim
USD 102.16

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Durim
USD 57.92

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 102.16

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Mbrojtje
USD 73.72

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 102.16

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Top