Barnala Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.34

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.39

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 151.39

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Fitore
USD 87.34

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Kujdesi Amënor
USD 122.28

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Festim
USD 151.39

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Fillimi i Miqësisë
USD 122.28

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Strehim
USD 151.39

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Mirënjohje
USD 87.34

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 87.34

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Të Dua Ende
USD 87.34

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Admirim i Fshehtë
USD 151.39

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO