Basti Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.87

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.31

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 152.31

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 152.31

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Strehim
USD 152.31

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Origjinale
USD 123.02

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 87.87

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 123.02

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Rehati
USD 152.31

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 87.87

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dashuri e Shenjtë
USD 152.31

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Rrezikojmë
USD 87.87

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO