Batala Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.03

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Hare e ardhshme
USD 87.03

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 150.86

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 150.86

Nënshtrim

24 Trëndafila

Joshje Sekrete
USD 108.79

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Elegancë
USD 87.03

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 150.86

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Serenatë
USD 150.86

Serenatë

Orkid

Jetë e Lumtur
USD 108.79

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 150.86

Strehim

Trëndafila dhe karafila

E butë
USD 121.85

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Pritshmëri
USD 87.03

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO