Bellary Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.41

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.51

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 151.51

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 80.13

Paç Fat

12 Trëndafila

E mrekullueshme
USD 122.37

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Pritshmëri
USD 87.41

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Festim
USD 151.51

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Origjinale
USD 122.37

Origjinale

12 Zambakë

Strehim
USD 151.51

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 157.34

Mahnitëse

Trëndafila

Pritshmëri
USD 87.41

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Besuese
USD 151.51

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO