Bhadravati Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.26

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 149.52

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Bukuri Tekanjoze
USD 86.26

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 149.52

Nënshtrim

24 Trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 149.52

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Festim
USD 149.52

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 86.26

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Strehim
USD 149.52

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Respekt
USD 120.76

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 86.26

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Shenjtë
USD 149.52

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Flirtim
USD 86.26

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO