Bharuç Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.23

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Tërheqje
USD 152.93

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.93

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 152.93

Nënshtrim

24 Trëndafila

E shijshme
USD 123.52

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Festim
USD 152.93

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 152.93

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Delikate
USD 88.23

Delikate

12 Trëndafila

Mashtrim
USD 88.23

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 152.93

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 88.23

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Flirtim
USD 88.23

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO