Bhilai Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.33

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Besnikëri
USD 122.27

Besnikëri

24 Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.38

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 151.38

Nënshtrim

24 Trëndafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 109.17

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Festim
USD 151.38

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 109.17

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 87.33

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Strehim
USD 151.38

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 87.33

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Elegante
USD 80.05

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 87.33

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO