Bhivandi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.00

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 150.80

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 150.80

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Për Natyrën
USD 121.80

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 87.00

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Urtësi
USD 87.00

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 150.80

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Thashethemëse
USD 156.60

Thashethemëse

72 Trëndafila

Madhështore
USD 150.80

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 150.80

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 87.00

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Flirtim
USD 87.00

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO