Bhivani Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.10

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Modesti
USD 86.10

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 149.24

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 149.24

Nënshtrim

24 Trëndafila

Dëshirë
USD 149.24

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Kujdesi Amënor
USD 120.54

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 120.54

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Festim
USD 149.24

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Hijeshi e Pjekur
USD 86.10

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 86.10

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Strehim
USD 149.24

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 86.10

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO