Bhuj Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.11

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.73

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 152.73

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 88.11

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Pranim Dashurie
USD 88.11

Pranim Dashurie

Trëndafila

Shije e Mirë
USD 152.73

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 88.11

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Festim
USD 152.73

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Fisnikëri
USD 110.14

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 152.73

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Strehim
USD 152.73

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 88.11

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO