Bidar Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.59

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Kujdesi Amënor
USD 121.22

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 150.09

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 86.59

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 150.09

Nënshtrim

24 Trëndafila

Ego
USD 86.59

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Elegante
USD 79.37

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 150.09

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Gazmore
USD 86.59

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Mirënjohje
USD 86.59

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

E shijshme
USD 121.22

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Strehim
USD 150.09

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO