Bilimora Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.34

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 149.65

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 149.65

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 107.92

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Falënderim
USD 149.65

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Mahnitëse
USD 155.41

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 149.65

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Nënshtrim
USD 149.65

Nënshtrim

24 Trëndafila

Kotësi
USD 120.87

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Elegante
USD 79.14

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 86.34

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Besnike
USD 120.87

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO