Bokaro Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.06

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.63

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 152.63

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pafajësi
USD 152.63

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Përsosmëri
USD 88.06

Përsosmëri

6 Trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 110.07

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Festim
USD 152.63

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Strehim
USD 152.63

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Dashuri e Ftohtë
USD 88.06

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 88.06

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Admirim i Fshehtë
USD 152.63

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Dashuri ngurruese
USD 80.72

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

INFOINFOINFO