Danapur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.55

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Frymëzim
USD 150.02

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 150.02

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Rini
USD 86.55

Rini

Trëndafila dhe karafila

Nënshtrim
USD 150.02

Nënshtrim

24 Trëndafila

Pavdekshmëri
USD 86.55

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Festim
USD 150.02

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Shikim i Shpejtë
USD 150.02

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

E mrekullueshme
USD 121.17

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 86.55

Shpresë

Gerbera

Strehim
USD 150.02

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 86.55

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO