Darjiling Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.43

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Guximtare
USD 149.81

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 149.81

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 149.81

Nënshtrim

24 Trëndafila

Festim
USD 149.81

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Pajtim
USD 149.81

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 86.43

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Melodioze
USD 121.00

Melodioze

24 Trëndafila

Urtësi
USD 86.43

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 149.81

Strehim

Trëndafila dhe karafila

E shijshme
USD 121.00

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Pritshmëri
USD 86.43

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO