Delhi Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Delhi është qyteti i dytë më i madh në botë dhe shtëpia e disa llojeve të trëndafilvae. Së bashku me kopshtet me trëndafila ka edhe disa lloje të luleve që rriten rreth tempujve. Zambakët e ujit janë të zakonshëm, së bashku me krizantemat dhe gladiolat. Orkidetë rriten shpesh në vazo dhe aguliçet janë një lule e zakonshme në pranverë.
Zonjë e Bukur
USD 85.81

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Paqe
USD 85.81

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 120.13

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 85.81

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Dashuri Besuese
USD 151.34

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Besnikëri
USD 120.13

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 151.34

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Përjetësi
USD 120.13

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

E re
USD 85.81

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 151.34

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Pranim Dashurie
USD 85.81

Pranim Dashurie

Trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 151.34

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 120.13

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Unitet
USD 109.21

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Rini
USD 85.81

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Qejf
USD 151.34

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Seksi
USD 156.02

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 85.81

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top