Dewas Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.28

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

E mrekullueshme
USD 123.59

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 153.01

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 153.01

Nënshtrim

24 Trëndafila

Lartësi
USD 123.59

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 153.01

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 153.01

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Admirim i Fshehtë
USD 153.01

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Strehim
USD 153.01

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 88.28

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kapem Pas Teje
USD 88.28

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Hutim
USD 153.01

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO